STS software

Online facturatie software

Sts-software.be is een bedrijf dat trainingen voor verschillende softwarepakketten aanbiedt. Wij bieden maatwerk door het trainingstraject op uw wensen en behoeften af te stemmen. Onze ervaring is dat maatwerk en flexibiliteit van essentieel belang zijn voor het rendement van een cursus.

Bedrijfsopleidingen

Het voordeel van een cursus bij STS is dat wij trainingen op verschillende niveau’s aanbieden dichtbij u in de buurt. Bovendien werken wij met gedegen en duidelijk geschreven cursusmateriaal en Factuurprogramma. Onze trainingen worden door goed opgeleide en ervaren docenten verzorgd die u veel persoonlijke begeleiding geven.

Een ander belangrijk aspect voor het succes van Babylon is dat de tarieven van onze bedrijfstrainingen – die maar liefst 2 ˝ uur per dagdeel duren – in vergelijking met andere opleidingsinstituten aantrekkelijk zijn. Onze cursussen worden in kleine groepen van maximaal 10 personen verzorgd. In een gedeelte van de les legt de docent de stof uit aan de cursisten, die vervolgens met het oefenmateriaal aan de slag gaan. Babylon garandeert dat u gemotiveerd en met een gedegen kennis de opleiding zult afsluiten.

Flexibiliteit staat bijSts-software.be voorop. De trainingen kunnen op korte termijn gepland worden, d.w.z. binnen enkele weken na aanmelding kunnen de cursisten met de training beginnen. Indien blijkt, dat een gekozen training niet geheel in overeenstemming is met de verwachtingen van de opdrachtgever/cursisten, dan is het veelal mogelijk de lesmethode of de planning van de cursus aan te passen. Wij kunnen flexibel cursussen plannen: een combinatie van ochtend-, middag- of avondtrainingen is mogelijk.

Om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de opdrachtgever en de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen, vindt tussentijds en aan het einde van de cursus een evaluatie plaats. De tussentijdse evaluatie is van belang om te bezien bij welke onderdelen extra begeleiding noodzakelijk is of om eventueel het opleidingstraject aan te passen.

De kwaliteit van de cursussen van Sts-software.be wordt gewaarborgd door:

  • modulair opgebouwd en beproefd cursusmateriaal
  • ervaren docenten die vriendelijk, maar vooral adequaat hun kennis overdragen
  • grote flexibiliteit in planning en samenstelling van trainingen
  • cursussen op locatie en in kleine groepen
  • trainingen op maat waarbij de inhoud op uw wensen wordt afgestemd
  • advisering en begeleiding door onze opleidingsadviseuseSts-software.be wil graag een training Windows 2000/XP en Office 2000/XP voor u verzorgen. Daarom doen wij onze uiterste best om u een passend trainingsvoorstel aan te bieden. . Service en maatwerk leveren zijn de kenmerken van ons bedrijf. Deze cursus vormt slechts een gedeelte van het scala aan programma’s en mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Over andere Microsoft cursussen, bijv. Access (database) en Powerpoint (presentatieprogramma), informeren wij u ook graag.

    Klik hier voor prijsinformatie.