STS software

Online facturatie software

Een grafische voorstelling van de best presterende boekhoudproducten

FrontRunners-kwadranten benadrukken de belangrijkste softwareproducten voor Noord-Amerikaanse kleine bedrijven. Alle producten in het kwadrant zijn toppresteerders. Kleine bedrijven kunnen FrontRunners gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen over welke software voor hen geschikt is.

Om dit kwadrant te creëren, hebben we meer dan 200 boekhoudproducten geëvalueerd  . Degenen met de hoogste scores voor hun bekwaamheid en waarde maakten het kwadrant.

Scores zijn grotendeels gebaseerd op beoordelingen van echte softwaregebruikers, samen met andere productprestatiegegevens (bijvoorbeeld welke functies zij aanbieden, hoeveel klanten ze hebben).

Is een kwadrant beter dan de anderen?

Nee, producten in elk kwadrant kunnen aan uw behoeften voldoen

Elk product in dit kwadrant biedt een evenwicht tussen de mogelijkheden (hoeveel de producten kunnen doen) en waarde (of ze de prijs / kosten waard zijn) waardoor ze opgaan in de race om het succes van kleine bedrijfssoftware.

FrontRunners heeft vier subkwadranten:

  • Rechtsboven = Leiders: Leiders zijn veelzijdige sterke producten. Ze bieden een breed scala aan functionaliteit voor een breed scala aan klanten. Deze producten worden door klanten als zeer waardevol beschouwd.
  • Linksboven = Masters: Masters kunnen zich meer richten op bepaalde belangrijke functies of marktsegmenten dan leiders. Als u een meer gespecialiseerde set van functionaliteit nodig hebt zonder toeters en bellen, dan is een product in het Masters-kwadrant misschien iets voor u.
  • Rechtsonder = gangzetters: gangmakers kunnen een sterke reeks functies bieden, maar worden niet gewaardeerd als zeer waardevol. Een Pacesetter biedt bijvoorbeeld mogelijk meer functionaliteit, maar kost meer.
  • Lager Links = Deelnemers: Deelnemers kunnen zich richten op een meer gespecialiseerde set van functies die op een hoger punt geprijsd zijn. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die meer willen betalen voor specifieke functies die aan hun unieke behoeften voldoen.

Afhankelijk van de specifieke behoeften van een softwarekoper kan een product in een van deze subkwadranten een goede match zijn.

Waarom? Om zelfs voor deze FrontRunners in aanmerking te komen, moest een product voldoen aan een minimale gebruikersscore van 3,8 voor capaciteit en 3,8 voor waarde. Dit betekent dat alle producten die in aanmerking komen als FrontRunners, toppresterende producten op hun markt zijn. Ze verschijnen in het kwadrant in verhouding tot hoe hun leeftijdsgenoten presteerden.

Voor sommige kopers is een specifiek subkwadrant van FrontRunners misschien het beste. Grote organisaties of bedrijven die afzonderlijke accounts voor afzonderlijke projecten bewaren, kunnen bijvoorbeeld leunen op leveranciers in het Leaders-kwadrant die een bredere reeks functionaliteit bieden. Niche-bedrijven kunnen daarentegen producten vinden die beter passen in de Masters- of Contenders-kwadranten.

Hoe zijn FrontRunners-producten geselecteerd?

Producten worden gescoord op basis van gebruikersrecensies en andere gegevens

De essentie is dat producten worden gescoord in twee gebieden, Capability and Value.

Om in aanmerking te komen, moeten producten minstens 10 beoordelingen hebben en voldoen aan minimumscores voor gebruikersclassificatie. Ze moeten ook een kern van functionaliteit bieden, bijvoorbeeld kernboekhoudingsfunctionaliteit omvat grootboek, crediteuren, debiteuren / facturering en bankafstemming.

Vanaf daar bepalen gebruikersbeoordelingen en andere productprestatiegegevens, zoals het klantenbestand van het product en de functies die het biedt, de Capability and Value-scores. Capability is geplot op de x-as en de waarde is geplot op de y-as.

Wat is software voor boekhoudsystemen?

Business accounting software houdt de financiële transacties binnen een organisatie bij. Een kernpakket bevat de volgende modules:

  • Grootboek
  • Debiteuren
  • Crediteuren
  • Loonlijst
  • Rapportage

Er is een breed scala aan boekhoudsoftware en oplossingen voor financieel beheer op de markt, met gespecialiseerde functionaliteit voor vrijwel elke branche of organisatieomvang. Bovendien kan het specifieke type boekhouding verschillen tussen programma-project, fonds en vast activum zijn voorbeelden.

Voeg aan deze verscheidenheid de voortdurende verandering van standaarden, compliance-eisen en technologieplatforms toe, en het proces van het selecteren van enterprise accounting-software wordt lastig. Deze kopershandleiding is bedoeld om het proces draaglijker te maken.

Een vergelijking van Top Accounting-oplossingen

Er zijn veel populaire boekhoudoplossingen op de markt en het kan moeilijk zijn om te weten wat het ene product van het andere onderscheidt en wat geschikt voor u is. Om u een beter inzicht te geven in de manier waarop de beste boekhoudsystemen tegen elkaar oplopen, hebben we een reeks productvergelijkingspagina’s naast elkaar gemaakt die de details van wat elke oplossing biedt op het gebied van prijzen, toepassingen, gebruiksgemak, weergeeft. ondersteuning en mee

Facturatie software

onFact is een eenvoudig te gebruiken, compact facturatieprogramma dat uitbreidbaar is met gratis apps volgens de benodigdheden van uw bedrijf. Probeer onFact 14 dagen gratis door u aan te melden via bijstaand formulier, binnen enkele minuten is uw eerste factuur gemaakt!