STS software

Online facturatie software

 

STS Software Training heeft zich gespecialiseerd in het geven van trainingen voor het DRO (Digitaal Rijbewijs Onderwijs). Dit omvat onder andere verwerving van basisvaardigheden van het besturingssysteem Microsoft Windows en het Office pakket, bestaande uit het tekstverwerkingsprogramma Word, het rekenprogramma Excel, het presentatieprogramma PowerPoint en het databaseprogramma Access.

Hieraan toegevoegd zijn de programma’s Internet Explorer inclusief Kennisnet om informatie via Internet te verwerven een Factuurprogramma leren beheren  en Outlook (Express) voor het gebruik van e-mail. De cursus kunnen wij op uw locatie verzorgen of in een goed geoutilleerde ruimte bij u in de buurt. Indien u op school niet over voldoende computerapparatuur beschikt, kunt u kosteloos gebruik maken van onze hoogwaardige laptopapparatuur. Welke mogelijkheden voor u aantrekkelijk en het meest gunstig zijn, kunnen wij in een gesprek met u inventariseren.

Digitaal rijbewijs verdienen

De lesmethode die gebruikt wordt bij het Digitaal Rijbewijs Onderwijs is de groepstraining, waarbij de maximale groepsgrootte 8 personen bedraagt. Het is echter mogelijk groepen van 16 personen te formeren. Hiervoor worden dan twee docenten ingezet. De tarieven voor groepen van 16 personen zijn vanzelfsprekend voordeliger.

Flexibiliteit staat bij Babylon Software Training voorop:

De trainingen kunnen in een kort tijdsbestek van enkele aaneengesloten dagen of dagdelen gegeven worden of eenmaal per week gedurende een langere periode. De training voor het DRO omvat 20 dagdelen van 2 ˝ uur les. Deze kan op korte termijn gepland worden, d.w.z. binnen enkele weken na aanmelding kunnen de cursisten met de training beginnen. Indien blijkt, dat een gekozen training niet geheel in overeenstemming is met de verwachtingen van de opdrachtgever/cursisten, dan is het veelal mogelijk de lesmethode of de planning van de cursus aan te passen. Wij kunnen flexibel cursussen plannen: een combinatie van ochtend-, middag- of avondtrainingen is mogelijk.

Om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de opdrachtgever en de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen, vindt tussentijds en aan het einde van de cursus een evaluatie plaats. De tussentijdse evaluatie is van belang om te bezien bij welke onderdelen extra begeleiding noodzakelijk is of om eventueel het opleidingstraject aan te passen.

De kwaliteit van de cursussen van STS Software Training wordt gewaarborgd door:
modulair opgebouwd en beproefd cursusmateriaal
ervaren docenten die vriendelijk, maar vooral adequaat hun kennis overdragen
grote flexibiliteit in planning en samenstelling van trainingen
cursussen op locatie en in kleine groepen
trainingen op maat waarbij de inhoud op uw wensen wordt afgestemd
advisering en begeleiding door onze opleidingsadviseuse

STS Software Training wil graag de training voor het Digitaal Rijbewijs voor u verzorgen. Daarom doen wij ons uiterste best om u een passend trainingsvoorstel aan te bieden. Service en maatwerk leveren zijn de kenmerken van ons bedrijf. Deze cursus vormt slechts een gedeelte van het scala aan programma’s en mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Over andere automatiseringscursussen informeren wij u ook graag. Bovendien kunnen wij u begeleiden en adviseren bij het opzetten van een eigen intranet of website. Er zijn nog zoveel mogelijkheden, wij luisteren graag naar u en denken met u mee.

Klik hier voor prijsinformatie.