STS software

Online facturatie software

By - admin

Van UFO’s tot dictators: Crypto’s gekste munten

De wereld van de cryptocurrency zit vol vreemde en wonderlijke dingen. Naast de meer mainstream munten als Bitcoin en Ethereum zijn er ook veel “altcoins” die variëren van absurd tot ronduit bizar. In deze blogpost bekijken we enkele van de gekste cryptocurrency’s die er zijn.

Coinye West

Zullen we beginnen met Coinye West? Dit is een cryptocurrency die in 2014 werd gecreëerd als parodie op rapper Kanye West. De munt was oorspronkelijk bedoeld om “Coinye” te heten, maar nadat de ontwikkelaars een “cease-and-desist” brief van West’s advocaten hadden ontvangen, veranderden ze de naam in “Coinyecoin.” Het logo van de munt is een cartoonversie van Kanye West, en op de website staat de volgende disclaimer: “Deze website is alleen voor amusement. Neem niets hier serieus.” Ja, we weten niet of meneer West hier erg blij mee zou zijn.

Metaverse.Network Pioneer

Misschien niet absurd, echter wel uniek. Metaverse.Network, wat de NEER coin gebruikt, is een blockchain voor metaverse, games & dapps. Het ondersteunt WASM en Ethereum-compatibele smart contracts voor ontwikkelaars om dapps en spellen te bouwen die op het netwerk kunnen draaien. In je metaverse heb je je eigen naam, kaart, onder te verdelen landblokken, economie, stijlen, verhalen en je eigen hemel in de 3D-wereld die jij en je leden werkelijk bezitten. Metaverse.Network biedt de infrastructuur waarmee je je eigen wereld kunt creëren die draait op een blockchain-netwerk. Stel je de mogelijkheden voor!

UFO Munt

UFO Coin (UFO) is een cryptocurrency die zichzelf aankondigt als “de eerste buitenaardse valuta ter wereld” Het logo van de munt is, niet verrassend, een UFO, en op de website staat een nogal griezelige animatie van een buitenaards wezen. UFO Coin is vermoedelijk bedoeld voor gebruik door buitenaardse wezens die onze planeet bezoeken, hoewel we niet zeker weten hoe ze het zouden gaan delven, omdat ze niet bepaald toegang hebben tot onze technologie.

PutinCoin

Zoals je vanwege de naam zou verwachten, is PutinCoin (PUT) een cryptocurrency die bedoeld is om de Russische president Vladimir Poetin te eren. Het logo van de munt is een afbeelding van Poetin voor de Russische vlag, en op de website staat als “Met PutinCoin investeer je in de toekomst van de Russische economie” en “Doe mee en maak deel uit van iets groots!” We weten zeker dat Poetin zelf ook gevleid zou zijn door deze virtuele munt.

Dus daar heb je het: vier van de gekste cryptocurrency’s die er zijn. Hoewel ze misschien niet bestemd zijn voor mainstream succes, zijn het zeker interessante voorbeelden van de innovatie die plaatsvindt in de wereld van de crypto. Wie weet welke gekke munten de volgende zullen opduiken?

Crypto verhandelen

Wil je crypto kopen? KuCoin is de perfecte plek voor iedereen die het volgende grote cryptocurrency-pareltje wil vinden. Wij bieden een gebruiksvriendelijk platform met alle functies die je nodig hebt om je favoriete crypto’s te kopen, verkopen en verhandelen. Bovendien hebben we enkele van de laagste vergoedingen in de industrie – zodat je meer van je zuurverdiende geld kunt houden.

Met KuCoin kun je crypto’s kopen wanneer ze het goedkoopst zijn en verkopen wanneer ze het duurst zijn. We bieden klantenondersteuning, zodat je altijd op ons kunt rekenen voor hulp. En ons team werkt voortdurend aan de verbetering van ons platform – zodat je altijd de best mogelijke ervaring kunt verwachten. Meld je vandaag nog aan en begin met handelen op KuCoin!